• Доставка

  След като направите своята поръчка, ще получите по имейл  потвърждение за покупка и идентификационен номер на поръчката. Правим всичко възможно да изпратим вашата покупка в рамките на три работни дни, след като получим поръчката и плащането. Вашата покупка ще бъде изпратена с Еконт. Моля, посочете верен физически адрес.

  Не възстановяваме пощенски разходи за върнати стоки.

  Безплатна доставка над 150 лв за цяла България.

  Омнитом не е отговорна за митнически такси, данъци или други такси, свързани  с международни доставки. Тези такси са събирани от митническите служби на страната получател.

  Омнитом обновява редовно стоковата си наличност, обявена на уебсайта. Понякога артикулите се продават много бързо. Когато това се случи, правим всичко възможно да предложим замяна, възстановяване на сума или да ви уведомим кога стоката ще бъде налична.

  Време за доставка

  Омнитом използва услугите на Еконт за България с възможност за проследяване и обикновено получавате вашата поръчка за 1-3 работни дни в зависимост от вашето местоположение. Ако се нуждаете от идентификационен номер за проследяване на поръчка, моля, свържете се с нас на info@omnitom.bg.