• За нас

    Ние сме практикуващи йоги и през 2008 основахме Омнитом Органикс с цел да предложим красиви, здрави и удобни облекла за йога от естествени материи и органичен памук. Изпробваме издържливостта и функционалността на всеки един от моделите ни, докато разтягаме телата и разширяваме съзнанията си.

    Ние сме отдадени на йогийския начин на живот и се стремим да вложим в изработката на Омнитом облеклата същата посветеност и любов. Така създаваме изживявания, а не просто дрехи. Палитрата от емоции, настроения, усещания и чувства, които се пораждат по време на практиката, вдъхновяват дизайна и цветовете на колекциите Омнитом Органикс. Обичаме разнообразието и затова всяка от тях е различна от другите.

    Йога облеклата ни уважават уникалната форма на всяко тяло и прилягат като втора кожа. С други думи те са за всеки. Постарахме се да заложим тази идея и в името на компанията – „омни” е латинска представка, която означава „всичко” или „всеки”.

    Омнитом изкристализира по пълнолуние от недочута фраза по време на телефонен разговор с Индия. Хареса ни, тъй като повтаряше първичния звук ОМ, който, както казват, съдържа всички звуци и вибрации във вселената. Открихме, че „нит” е единица за яркост и решихме, че телефонното „недоразумение” е щастлив знак, който не трябва да пренебрегваме.